Menu

Herkulliset pelit ruokapöytään


Ravintolassa syöminen on jatkuvasti helpottunut monin eri tavoin. Jonottamiseen käytettävä aika on lyhentynyt, tilaaminen on helppoa ja maksaminenkin käy kätevämmin kuin koskaan. Monet erilaiset sovellukset helpottavat arkeamme, ja tekevät monista asioista paljon jouhevampaa.

Säästetyt minuutit on hyvä sijoittaa omaan aikaan

Puhelin tai tabletti kulkee meillä monesti mukana päivästä toiseen, ja hetkestä riippumatta. Tämän vuoksi juurikin syömisen aikana on hyvä kääntää puhelin edes pois koulu- tai työasioista, ja ottaa hetki aikaa itsellemme, ainakin silloin kun syömme yksin. Monet ovat ajautuneet selaamaan aina samaisia kanavia yhä uudestaan lukemalla samoja asioita, joita he ovat nähneet jo useamman kerran saman päivän aikana. Tämän tavan voisi hyvin sivuuttaa ottamalla aikaa itselleen, ja jännittää vaikkapa supernopea netent casino -pelejä pyöritellen oman ruokataukonsa ajan. Näiden pelien perimmäinen idea on nimittäin rentouttaa ja antaa mukava jännitysnäytelmä vapaan ajan kunniaksi. Pelaajan ei tarvitse miettiä tässä erilaisia strategioita, vaan asettaa panoksensa ja painaa pyöräytä-nappia. Yksi pyöräytys voi laukaista monien tapahtumien sarjan, joka on täynnä erilaisia kertoimia, ilmaispelejä sekä bonustoimintoja.

Parhaat pelit ruokapöytään

Suositun ja tunnetun NetEnt-pelitalon pelit ovat tunnettuja kirjavuudestaan. Teemavaihtoehtoja löytyy vaikka muille jakaa, herkullisimmista peleistä esimerkiksi Fruit Shop ja Sweet Honey Fruity antavat varmasti ruokapöytään sopivaa näytelmää, jota katselee paljon mieluummin, kuin 15 kertaa läpiselattua päivän lehteä. Pelien ominaisuuksista löytyy myös erinomainen painike ruokapöytään, mikäli haluaa vapauttaa kätensä ruokailun ajaksi. Nimittäin automaattipyöräytys. Tästä voi valita haluamansa määrän pyöräytyksiä, joita peli painelee itsestään niin kauan kuin kierrokset joko loppuvat, tai itse painat ne loppumaan.

Päivän lehti ja sosiaalinen media häviävät tälle vaihtoehdolle mennen tullen, sillä aito hetki itselle ei voisi olla parempaa kuin jännitysnäytelmä sekä ruoka yhdistettynä. Herkulliset pelit ovat omiaan täyttämään omalle ajalle panostetun hetken, sillä onhan puhelimet tarkoitettu myös viihteeseen. Jatkuvat hyöty- ja asiasovellukset jatkuvine ilmoituksineen on välillä hyvä kääntää pois ja keskittyä olennaiseen. Sähköpostin vilkuilu on tunnetusti stressiä nostattavaa, eikä sosiaalinen media sitä varmasti laske myöskään